Aiguasalut

Monitores: Lis Masergas i Patricia César

L’aiguasalut és una activitat aquàtica i terapèutica dirigida per un professional de la salut. La seva finalitat és la realització d’exercici físic moderat i adaptat a les necessitats de cada persona que hi participa.

Va adreçat a adults, gent gran i també a casos de prescripció mèdica. L’objectiu és recuperar i/o millorar la condició física general i la limitació i/o lesió en concret (post-operatori, artrosi, manca de to muscular, rigideses i limitacions articulars, lesions neurològiques…). Per tot això, es fan exercicis de tonificació, de flexibilitat, d’equilibri i coordinació, de respiració, de relaxació…

Les sessions s’estructuren de la següent manera:
1. Benvinguda, adaptació al medi i escalfament. Primer de tot entrem lentament a l’aigua i comencem a fer exercicis de mobilitat global i aeròbics per preparar el cos per treballar.

2. Treball. És la part que dura més de la sessió, on fem tota mena d’exercicis per treballar tot el que hem dit abans (força, flexibilitat, equilibri, coordinació, respiració…). Per això ens ajudem del material de la piscina (xurros, aletes, fustes, pilotes, bastons, steps…).

3. Tornada a la calma i comiat.  Ens serveix per tornar les constants vitals als nivells inicials, per estirar tota la musculatura que hem fet treballar durant la sessió i per relaxar-nos.

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
Aiguasalut
18:45 - 19:30
(Piscina exterior)
Aiguasalut
18:45 - 19:30
(Piscina exterior)

Dilluns

  • Aiguasalut
    18:45 - 19:30

Dimecres

  • Aiguasalut
    18:45 - 19:30
No events available!

Preu:
– 35,75€/mes per socis.
– 72€/mes per no socis.

Totes les nostres activitats

Menú