XVI Pamrace Regatta

24 i 25 d’abril de 2021

El cap de setmana dels dies 24 i 25 d’abril de 2021 es celebrarà la PAMrace Regatta a Banyoles, organitzada pel Club Natació Banyoles i la Federació Catalana de Rem. Es tracta d’un esdeveniment esportiu de rem que engloba el XVI Trofeu Pedro Abreu, el XV Open Internacional de Catalunya i el XV Trofeu Ciutat de Banyoles.

Un total de 669 embarcacions de 27 clubs diferents competiran en alguna de les modalitats. Les categories de la PAMrace Regatta són absolut, juvenil, cadet i veterà (tot en masculí i en femení) i, les modalitats, totes les de banc mòbil. L’horari de competició transcorrerà durant tot el dia de dissabte i fins al diumenge al migdia.

Els horaris es podran consultar a la pàgina web de la Federació Catalana de Rem en aquest enllaç.

  • La Regata Pedro Abreu va néixer el 2 d’abril de 2005 per a homenatjar un dels principals impulsors i mecenes del rem a Banyoles, Pedro Nolasco Abreu. El 2004, un grup de veterans del Club Natació Banyoles van decidir que Abreu mereixia un homenatge i així va començar la primera edició, amb les dues modalitats que reben aquest trofeu: el 8+ absolut masculí i el 4x absolut femení. Un any més tard s’hi van unir dos trofeus més, l’Open Internacional de Catalunya i el Trofeu Ciutat de Banyoles.
  • L’Open Internacional de Catalunya és una competició que agrupa totes les modalitats de rem de banc mòbil. També hi puntuen les dues regates del Trofeu Pedro Abreu i s’entrega medalla al primer classificat de cada mànega. El Club que més suma comptant totes les mànegues s’emporta el trofeu Ciutat de Banyoles.
  • Cal destacar que només hi ha sistema d’eliminatòries per temps en les dues proves del Trofeu Pedro Abreu. La resta, disputaran diverses mànegues segons el volum de participants i la classificació final es calcularà directament segons els millors temps aconseguits i no per la posició en les mateixes mànegues.
Galeria Fotogràfica 2019

Mecenes del Club

Col·laboradors competició

Menú