Pedalada per l’Esclerosi Múltiple

Diumenge, 7 de juliol de 2019

Una vegada més, ens hem animat a organitzar amb il·lusió la tradicional Masterclass d’spinning “PEDALA PER L’ESCLEROSI” el diumenge 7 de juliol de 2019.

Com cada any ho fem a l’exterior de les instal·lacions del Club Natació Banyoles, must al costat de l’estany i amb unes vistes impressionants. Les sessions seran a les 8:00, a les 9:00 i a les 10:00 del matí, amb 50 places per sessió. La teva col·laboració per participar en aquesta bona causa és de només 10€ i pots venir acompanyat de tothom que vulguis: familiars, companys, veïns, amics…

Hi haurà obsequis per a tots els participants com una tovallola, entrepà, aigua, fruita, coca i altres. Comptem amb la teva participació per assegurar l’èxit de sempre!

Ja pots fer la reserva de la teva bicicleta a secretaria, a través del nostre gestor web, o al telèfon 972 57 08 59. En el cas que no et sigui possible participar-hi, però vulguis aportar igualment el teu donatiu voluntari a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple, pots fer-ho amb una inscripció a la Fila 0.

Moltes gràcies per endavant i fins al dia 7!

Tots els assistents s’enduran una tovallola commemorativa de regal!

Mecenes del Club

Col·laboradors competició

Galeria Fotogràfica 2018
Galeria Fotogràfica 2017
Menú