XIX PAMRACE REGATTA

27 i 28 d’abril de 2024

Informació XIX Pamrace Regatta

El cap de setmana dels dies 27 i 28 d’abril de 2024 es celebrarà la PAMrace Regata a Banyoles, organitzada pel Club Natació Banyoles i la Federació Catalana de Rem. Es tracta d’un esdeveniment esportiu de rem que engloba el 19è Trofeu Pedro Abreu, el 18è Open Internacional de Catalunya i el 18è Trofeu Ciutat de Banyoles.

Centenars d’embarcacions de clubs diferents competiran en alguna de les modalitats. Les categories de la PAMrace Regatta són absolut, juvenil, cadet i veterà (tot en masculí i en femení) i, les modalitats, totes les de banc mòbil. L’horari de competició transcorrerà durant tot el dia de dissabte i fins al diumenge al migdia.

• La Regata Pedro Abreu va néixer el 2 d’abril de 2005 per a homenatjar un dels principals impulsors i mecenes del rem a Banyoles, Pedro Nolasco Abreu. El 2004, un grup de veterans del Club Natació Banyoles van decidir que Abreu mereixia un homenatge i així va començar la primera edició, amb les dues modalitats que reben aquest trofeu: el 8+ absolut masculí i el 4x absolut femení. Un any més tard s’hi van unir dos trofeus més, l’Open Internacional de Catalunya i el Trofeu Ciutat de Banyoles.

• L’Open Internacional de Catalunya és una competició que agrupa totes les modalitats de rem de banc mòbil. També hi puntuen les dues regates del Trofeu Pedro Abreu i s’entrega medalla al primer classificat de cada mànega. El Club que més suma comptant totes les mànegues s’emporta el trofeu Ciutat de Banyoles.

• Cal destacar que només hi ha sistema d’eliminatòries per temps en les dues proves del Trofeu Pedro Abreu. La resta, disputaran diverses mànegues segons el volum de participants i la classificació final es calcularà directament segons els millors temps aconseguits i no per la posició en les mateixes mànegues.

Mecenes del Club

Col·laboradors competició