Notícies

5a posició de Queralt Rodríguez a l’europeu de caiac de mar


La palista del Club Natació Banyoles Queralt Rodríguez va ser 5a al Campionat d’Europa de caiac de mar celebrat a Cagliari (Itàlia) la setmana passada. La banyolina va ser 26a a la classificació general femenina i 5a en categoria Juvenil.

5 medalles a la 3a copa catalana de caiac de mar!

Dissabte 17 de setembre la secció també va ser a Portbou per participar a la 3a copa catalana de caiac de mar. Tot i que el fort vent els va impedir competir en el Downwind Portbou – Port de la Selva que tant havien gaudit aquest estiu, ho van passar d’allò més bé als circuits de la badia de Portbou.

A la curta distància, en Home Absolut SS1, Pere Tarradas va ser 2n. A la llarga, Albert Corominas va ser 1r en Home Absolut SS1, Irma Julià 1a en Dona Absoluta SS1, Marc Andrade 1r en Home Sub18 SS1 i Blai Muñoz amb David Darné 1rs en Home SS2. Per clubs, el CNB va aconseguir la victòria per davant del Club Piragüisme Barcelona i del Reial Club Nàutic de Tarragona.

Dissabte també es va tancar la Lliga catalana de caiac de mar, amb Federico Natoli 1r en Home Absolut de distància curta, Arnau Gràcia 2n en Home Sub 18 de distància curta, Carles Solís 1r en Home Tradicional, Irma Julià 2a en Dona Absoluta de distància llarga i Marc Andrade 1r en Home Sub 18 de distància llarga.

Notícies Relacionades

Menú