Notícies

8 medalles i 6a posició a la 1a Copa d’Espanya de caiac de mar


Gran cap de setmana de caiac de mar el que va viure la secció de piragüisme a la 1a Copa d’Espanya celebrada el cap de setmana passat a Dènia (Alacant). El CNB va aconseguir-hi la 6a posició per clubs, amb una participació de només vuit esportistes banyolins.

Les condicions meteorològiques a la zona no van ser gens favorables per a la pràctica de piragüisme a mar obert i l’organització va optar per traslladar la competició a l’interior del port. Aquest fer va afavorir els nostres esportistes, més habituats a les aigües amb poques onades.

La competició va començar dissabte amb les embarcacions individuals. Albert Corominas va ser 3r en Home Sènior SS1, Pere Tarradas 7è en Home Veterà 55-59 SS1, Aurora Figueras 1a en Dona Sènior SS1, Irma Julià 1a en Dona Sub23 SS1 i Queralt Rodríguez 1a en Dona Juvenil SS1. Federico Natoli no va poder completar la prova. Llavors va ser el torn de les embarcacions dobles dels més joves, en què Gerard Fernández i Daniel Fontbernat van ser 1rs en Home Infantil B SS2.

Diumenge al matí es van disputar les finals de les embarcacions dobles, amb victòria per a Albert Corominas i Aurora Figueras en Mixte Sènior SS2 i victòria per a Irma Julià i Queralt Rodríguez en Dona Sub23 SS2. Van tancar la jornada els més joves en embarcacions individuals, amb Gerard Fernández 3r i Daniel Fontbernat 4t en Home Infantil B SS1. Moltes felicitats a tots!

Notícies Relacionades