Notícies

Aleix Garcia i Dennis Carracedo s’apropen als Jocs Olímpics


El Club Natació Banyoles podria afegir dos noms a l’històric d’esportistes olímpics, ja que dos dels seus remers, Aleix Garcia i Dennis Carracedo, han classificat els seus bots per als Jocs Olímpics de París 2024. Ha estat al Mundial de rem celebrat a Belgrad (Sèrbia) del 3 al 10 de setembre. Recordem que les places no són nominals i que, per tant, és el bot espanyol qui té el lloc assegurat. Tot fa pensar, però que tant Carracedo en doble escull de pes lleuger com Garcia en doble escull podran ser a París l’any vinent.

Aleix Garcia va acabar en cinquena posició a la Final A de doble escull. En feien prou amb el seu company Rodrigo Conde en arribar a la Final B i no ser últims per obtenir la plaça olímpica.

Dennis Carracedo també va obtenir una meritòria cinquena posició en doble escull de pes lleuger a la Final A amb Caetano Horta. En aquest cas, si no haguessin arribat a la Final A haurien d’haver guanyat la Final B per ser a París.

Finalment, destaquem que Manel Balastegui va acabar en segona posició a la Final B (8a global) en equif. Aquesta modalitat, però, no és olímpica.

Felicitats a tots tres!


 

Notícies Relacionades

Menú