Notícies

Arriba la (no) Travessia a l’Estany de Banyoles!

Aquest any no es celebrarà la 77a Travessia a l’Estany de Banyoles com estava previst per la pandèmia de la Covid-19 i es traslladarà la competició al 19 de setembre de 2021. Tot i aquesta circumstància, des del Club Natació Banyoles hem volgut que els nostres socis i sòcies i els banyolins tinguin igualment l’oportunitat de nedar a l’Estany el tercer diumenge de setembre com és tradició des de fa gairebé 80 anys.

Així doncs, el proper 20 de setembre de 10.00 a 11.00h tindrà lloc la (no) Travessia a l’Estany de Banyoles, que serà gratuïta i només per a socis i banyolins. En aquest cas només disputarà la travessia clàssica de 2.115 metres per a majors de 14 anys amb sortida de la banda sud de l’estany i arribada a la banda nord, al paratge de Lió. Es tracta d’un acte totalment lúdic i que, per tant, no tindrà premis ni classificació final.

Les inscripcions estan obertes a partir d’avui mateix i els socis s’hi hauran d’apuntar mitjançant l’àrea privada de la pàgina web fins al dia 18 de setembre a les 23.59h. En el cas de banyolins no socis, podran inscriure’s presencialment a secretaria. Si no disposeu d’usuari i contrasenya ho podeu demanar a activitats@cnbanyoles.cat.

Properament, i segons el volum d’inscripcions, publicarem el sistema de participació, els horaris i la normativa adaptada a les mesures de seguretat i prevenció marcades per les autoritats sanitàries.

Notícies Relacionades

Menú