Notícies

Banyoles acull la 1a jornada de lliga de Salvament i Socorrisme


Diumenge 21 de novembre es va celebrar la primera jornada de lliga de Salvament i  Socorrisme (i primera competició de la temporada) al Club Natació Banyoles.

Cal remarcar que aquesta temporada ha canviat el format de totes les competicions de lliga. Ara es disputaran tres jornades de lliga de piscina i dues de platja. D’altra banda, Catalunya es divideix en dos territoris a la lliga de piscina: zona nord amb Girona i Barcelona i zona sud amb tots els equips de Tarragona. Pel que fa a la primera jornada disputada amb aquest nou format, la valoració és molt positiva sobretot perquè que l’esdeveniment va ser molt més àgil.

Els resultats van ser positius per als interessos del CNB, ja que molts esportistes canviaven de categoria i això implica proves noves i canvis de maniquí. En el cas dels petits, passen d’un maniquí petit buit a un de ple que pesa 10 kg. El gran canvi és dels infantils, que passen del maniquí petit a un de gran amb un pes aproximat de 70 kg. Tots ells van saber adaptar-se a les noves circumstàncies i van aconseguir molt bons resultats a nivell tècnic i també bons temps.

Notícies Relacionades

Menú