Notícies

Biel Martín aconsegueix la mínima pel Campionat Europeu Júnior de natació

El nedador del Club Biel Martín està imparable. S’ha emportat a casa ni més ni menys que 4 medalles d’or en el Campionat d’Espanya Open Absolut i Júnior de natació. A més, ha aconseguit fer 3 rècords (nacional i de Catalunya 16 anys) en les modalitats de 50m , 100m i 200m braça. Uns resultats brillants que omplen de satisfacció tant a la secció com en el Club. 

A part d’aquests resultats, el més destacat de tot, és que el nedador ha aconseguit la mínima pel Campionat Europeu Júnior de natació que es celebrarà per primera vegada a Vílnius, Lituània

La localitat de Vilna, acollirà aquest estiu el Campionat Europeu Júnior, una de les competicions juvenils de natació més importants d’Europa en commemoració del centenari de la natació lituana. 

Les noves promeses de la natació júnior de tot Europa es trobaran en aquest prestigiós esdeveniment on s’esperen uns 900 participants, entre atletes, entrenadors, directius de delegacions i personal de servei, jutges de la competició i convidats de l’European Aquatics. A més, de tots els aficionats estrangers d’aquest esport. 

L’esdeveniment es realitzarà a la piscina de Lazdynai, inaugurada l’any passat i renovada acord amb els estàndards de la Federació Internacional d’esports aquàtics “World Aquatics”. L’objectiu de la renovació va ser el de millorar i potenciar al màxim els resultats dels nedadors i nedadores. 

A part de participar en aquest gran esdeveniment, en Biel també assistirà en el Meeting Internacional a Eindhoven de l’ 11 al 14 d’abril i a la Copa Comen a Xipre del 14 al 16 de juny.

Des del Club, només podem felicitar-te per aquests grans èxits que has guanyat i desitjar-te el millor dels millors en aquests pròxims esdeveniments que ben segur, t’enriquiran moltíssim! 

Notícies Relacionades