Notícies

Cap de setmana complicat per a la secció de waterpolo

Cap de setmana de molts partits però amb resultats força complicats per a la secció de waterpolo.

Primer va ser el torn dels més petits, els alevins, que es van desplaçar fins a Granollers, una piscina sempre complicada, ja que és descoberta, però no obstant això, és una experiència més pels petits de la secció. Partit perdut amb un resultat de 9-2, però amb actitud de seguir aprenent i evolucionant.

Paral·lelament, els cadets es desplaçaven al GEIEG per jugar un altre derbi. Aquest cop però, se’l van emportar els de Girona. Va ser un partit on els banyolins no van tenir ambició, dinàmica ni encert a porteria durant la major part del partit. El partit va acabar amb la derrota de 13-6.

Al vespre, va ser el torn dels absoluts, que es desplaçaven a Sant Feliu per jugar contra el BIWPA, un partit on van començar adormits i van encaixar un parcial de 6-1. No obstant, després es van posar les piles i van aconseguir remuntar força. Tot i això, el primer parcial els va sentenciar i van acabar perdent 15-8.

Finalment,  els infantils rebien a casa el CN Badia i aquesta vegada, van sortir amb molta empenta i amb ganes de jugar des del principi fent un parcial de 8-0 i acabant el partit amb la victòria de 15-8.

 

* Fotografia de @_mie_

Notícies Relacionades