Notícies

Curs intensiu de patró de navegació bàsica al CNB!

El Club Natació Banyoles oferirà un curs intensiu de patró de navegació bàsica (PNB) el 8 d’octubre de 2022 a Banyoles. Constarà de vuit hores de classes teòriques al CNB i, posteriorment, caldrà completar diferents sessions pràctiques al Port Olímpic de Barcelona entre els caps de setmana del 5 i 6 i del 12 i 13 de novembre. Properament informarem als inscrits sobre les dates de l’examen teòric.

El preu del curs és de 499 € per persona. En el cas dels socis del Club Natació Banyoles serà de 469 €. Aquest import inclou tot el necessari per a l’obtenció del títol.

Les pràctiques constaran de vuit hores de motor i quatre de radiocomunicacions. Per a la sessió teòrica, es facilitarà un llibre, llibreta i un bolígraf. A més, es tindrà accés a l’escola en línia amb el temari digital, tests, vídeos explicatius i tutories setmanals en directe.

Per a inscriure’s, cal comunicar-ho a info@cnbanyoles.cat abans del 3 d’octubre. En el cas de no ser soci, indiqueu el vostre nom i cognoms i un telèfon de contacte. Més endavant rebreu un correu de confirmació informatiu de com procedir al pagament i dels horaris concrets de les sessions teòriques i de les pràctiques.

Notícies Relacionades

Menú