Notícies

Derrota ajustada de l’Absolut en el debut a segona catalana


L’equip Absolut de waterpolo va debutar a segona catalana a casa dissabte passat amb una derrota contra el CN Caldes (7-9) amb una nombrosa presència de públic a la grada. En un partit que els banyolins van dominar els tres primers períodes, va ser a l’últim quart quan els nervis i poc a cert en atac fes que el Caldes s’emportés els dos punts. Tot i la derrota, l’equip va demostrar que aquest any serà molt competitiu i que donarà guerra a tots els partits.

Diumenge va ser el torn dels juvenils i els cadets, que es van desplaçar a les instal·lacions del CN Mataró. Va obrir la jornada l’equip Cadet, que al davant es va trobar a un Mataró campió d’Espanya l’anterior temporada. Va ser un partit on els de casa no van tenir res a fer i la derrota va ser molt àmplia (37-1). Seguidament, a la mateixa piscina, el Juvenil tampoc va poder evitar la derrota, tot i que van lluitar en tot moment (18-5) i van demostrar una millora respecte al primer partit.

Tancant la jornada, l’equip Infantil va visitar la piscina del CN Rubí per jugar el seu primer partit de la temporada, en un matx on els vallesans van dominar en tot moment i el nostre equip combinat no va tenir opcions (15-0).

Notícies Relacionades

Menú