Notícies

Dues victòries i dues derrotes en waterpolo

La secció de waterpolo va disputar quatre partits el cap de setmana passat. Dissabte va ser el torn per l’Absolut, el Cadet i l’Infantil. L’equip combinat Infantil va obrir la jornada jugant com a local a les instal·lacions del GEiEG rebent el CN Sallent. Van obtenir una victòria còmoda per 16-1 en un enfrontament que van controlar de principi a fi.

L’Absolut va perdre per 15-6 en la visita al CN Minorisa en el que va suposar el penúltim matx de la primera volta. Pel que fa al partit, l’equip no va començar gaire encertat en atac i, tot i una bona defensa, es va arribar al descans perdent per 8-3.  A l’inici del tercer quart semblava que els banyolins s’acostaven al marcador, però la manca d’efectivitat i els forats en defensa que trobaven els manresans  van fer impossible la remuntada.

El Cadet, que també jugava al GEiEG contra el CN Sallent,  va tancar el dissabte amb un partit en què no va trobar oposició i que va dominar en tot moment (31-2).

Diumenge va ser el torn de l’equip Aleví, que jugava contra el CN Mataró (un dels millors equips de la categoria). Així ho va demostrar l’equip del maresme, que no va donar opcions al CN Banyoles. Tot i la derrota per 1-15, l’equip no va baixar els braços en cap moment.

Notícies Relacionades

Menú