Notícies

El Club posa en pràctica el projecte SportsSweatID de Sweanty

El Club Natació Banyoles és soci del projecte SportsSweatID, (SSID), un projecte que impulsa un pegat intel·ligent que recull dades sobre la deshidratació. L’objectiu principal és desenvolupar aquest pegat intel·ligent perquè reculli dades relacionades amb la deshidratació que pateixen els i les esportistes durant la seva activitat. La finalitat és prevenir amb suficient antelació, les mesures per evitar deshidratacions en futures activitats esportistes.

L’origen del projecte ve de l’empresa Sweanty, un equip interdisciplinari que treballa en conjunt per implementar dispositius mèdics i de benestar minimalistes.

Amb relació a la metodologia tecnològica que apliquen, una de les accions és el Test de la Suor, un test que permet mesurar les sals i obtenir informació sobre l’estat d’hidratació dels esportistes. Aquest test forma part d’un pla d’hidratació personalitzat que ofereix Sweanty, dissenyat a partir de l’anàlisi previ de la suor i altres dades personals, que tenen presents les necessitats individuals, la disciplina esportiva, els gustos i hàbits per ajudar al pacient a millorar en cada pas.

Durant aquesta setmana, 5 esportistes de la secció de rem del Club, ja han posat en pràctica el test de suor dins del pla d’hidratació i la veritat, ha estat tot un èxit!

Podreu veure un petit vídeo de mostra al següent enllaç:

Vídeo

Més informació sobre Sweanty a:

Sweanty

Notícies Relacionades