Notícies

El vídeo motivacional de l’Ass. Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya!

L’Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya (AECNC) ha creat un vídeo motivacional per demostrar la unió i el suport entre clubs catalans. A continuació us adjuntem el vídeo i el text que l’acompanya:

Un Club de natació és molt més que un espai esportiu. És un lloc familiar, on passem moltes hores fent esport, salut i lleure. On aprofitem per descansar i carregar les piles i sobretot, on trobem aquells que sempre hi són. Però ara, més que mai, toca cuidar-nos i ajudar-nos. Estar els uns amb els altres i lluitar per allò que estimem. Cuidar aquell espai on hem viscut tants records. On dia a dia trobem un racó que ens ajuda a desconnectar.

Ara toca parar per poder tornar a començar. Perquè junts ens en sortirem i farem del nostre club un club més gran. Tornarem a competir a la recerca del nostre millor resultat amb il·lusió i amb força, com sempre hem fet. Perquè el club, és i serà el lloc on més enllà de l’esport, aprenem valors com l’amistat, l’esforç i la superació.

Gràcies a tothom per saber parar i valorar el lloc on gaudíem, gaudim i gaudirem amb els nostres. Aviat, amb el suport de tots els socis i sòcies, tornarem a gaudir de tots els clubs de natació de Catalunya.

Notícies Relacionades

Menú