Notícies

Carles Grabulosa, Aleix Garcia i Dennis Carracedo reben els premis a millor entrenador i millors remers

Ahir diumenge 17 de març va tenir lloc a Madrid, la Gala de Premis de la Federació Espanyola de Rem 2023. Un esdeveniment organitzat per la mateixa Federació on es reconeix el treball i els assoliments tant de persones com institucions vinculades al Rem Nacional durant l’any 2023.

En la seva quinzena edició, va reunir a diversos esportistes i institucions vinculades al rem per honorar i premiar el seu gran esforç i resultats remarcables en aquesta pràctica esportiva. Un total de 16 premis i tres mencions especials es van entregar ahir al migdia a l’ Hotel Riu Plaza d’Espanya durant la jornada.

Carles Grabulosa, Aleix Garcia i Dennis Carracedo: millor entrenador i millors remers del 2023

Entre els premis, hi va haver una gran representació del Club Natació Banyoles demostrant, una vegada més, el gran nivell d’elit de la secció de rem del Club. El Premi al remer i remadora de 2023 va ser per als vuit integrants dels bots estatals classificats per els Jocs Olímpics de París, entre ells Dennis Carracedo amb la modalitat de pes lleuger i Aleix Garcia al doble scull pesant.

Per altra banda, els premis no es van quedar aquí, ja que el Premi a Millor Entrenador de l’any 2023 va ser per Carles Grabulosa, tècnic i coordinador de la secció de rem del Club i Javier Martínez, ambdós entrenadors del bot lleuger masculí de Caetano Horta i Dennis Carracedo i del femení de l’Aina Cid i l’Esther Briz.

“Avui  he rebut el reconeixement de la FER com a entrenador de l’any 2023 juntament amb el meu amic i company Javier Martínez. Aquest premi és fruit de moltes hores de treball amb la màxima il·lusió i compromís amb l’objectiu, que juntament amb en Dennis i en Caetano, tenim gravat entre cella i cella: París 2024. Estic eternament agraït a totes les persones que m’han ajudat en aquest camí. Família, amics, companys, esportistes, directius, staff…gràcies a tots de tot cor. Ara més que mai toca estar molt focalitzats en cuidar bé cada detall i donar la nostra millor versió en cada moment”  – Carles Grabulosa. 

Menció Especial Miquel Planas

Entre tots els premis entregats, hi va haver una Menció Especial a títol pòstum per la tasca com a voluntari de Miquel Planas. Durant més de vint anys Planas va estar vinculat a la secció de rem del Club coordinant l’equip de catamarans durant les competicions. La seva família va recollir el guardó i el seu fill, Sergi Planas, va reivindicar la importància del voluntariat per dur a terme totes les cites esportives.

Per veure la gala de premis, us deixem un enllaç a sota:

Gala FER 2023

 

 

Notícies Relacionades