Notícies

Galícia i Bilbao donen la benviguda a la secció de rem del Club

El dissabte passat dia 3 de febrer, la secció de rem va desplaçar-se fins a Galicia, en concret a Castrelo de Miño (Ourense) per competir en el Campionat d’Espanya de llarga distància en les categories cadet, júvenil, senior i paralímpica.

Els remers van competir en les categories de Cadet (F-M) : 1x, 2x / 2- Júnior/Absolut (F-M): 1x, 2- PR1/PR2 (F-M): 1X PR3 (MIX): 2X / Cadet, Júnior i Absolut (F-M): 4-, 4x, 8+.

El CN Banyoles rem va aconseguir dins del campionat d’Espanya 2 medalles de plata i 3 de bronze i 1 medalla de plata i 3 de bronze dins el Campionat d’Espanya Iberdrola. 

Per altre banda, destacar també que un grup de veterans i veteranes del Club, també va desplaçar-se fins el nord d’Espanya, en aquest cas a Bilbao, per participar en un esdeveniment molt especial: la regata 8+ Veterà Mixt celebrada per el Club Kaiku de Sestao.  Un dels actes del seu centenari va ser el Descens 8+ MASTER, exclusiu per a remers i remadores de la categoria veterana que consistia en una única regata d’uns 3700 metres, amb bots masculins, femenins i mixtos (del mateix club o diversos). Així doncs, es va formar una bonica i memorable imatge formada per bots reunits davant el Museu Guggenheim.

Resultats Campionat d’Espanya llarga distància

Resultats Campionat d’Espanya Iberdrola llarga distància

 

Notícies Relacionades