Notícies

Gran cap de setmana per a la secció de piragüisme


Els palistes del Club Natació Banyoles van viure un gran cap de setmana de competicions els dies 16 i 17 d’octubre amb el VIII Trofeu Ciutat de Banyoles, la 5a prova del programa 2028 i la Barcelona Paddle Race.

Dissabte van competir a casa amb el VIII Trofeu Ciutat de Banyoles i la 5a prova del programa 2028. Al Ciutat de Banyoles, els nostres esportistes van aconseguir grans resultats a la mítica prova dels 45 minuts donant voltes al circuit. A la Volta Ràpida, el Cargol de Can Japet va ser per Chadi Dahman amb Marc Serra en Home Absolut K1, Albert Martí amb Laia Pèlachs en Mixte Absolut K1, Lluc Serramitjana amb Patllari Camps en Home Absolut C1 i Albert Corominas amb Federico Natoli en Home Veterà AB K1. Per clubs, el CNB va aconseguir la victòria davant el CP Castelldefels i el Sicoris Club.

A la classificació general, Arnau Gràcia amb Marc Andrade van ser segons i Chadi Dahman amb Marc Serra tercers en Home Absolut K1; Emma Jordà amb Joana Vergés van ser segones en Dona Absoluta K1; En Mixte Absolut K1, Aurora Figueras amb David Darné van ser primers; Laia Pèlachs amb Albert Martí (Kayak Tudense) segons i Pol Busquets amb Paula Lis (CP Castelldefels) tercers; Patllari Camps amb Lluc Serramitjana van ser primers en Home Absolut C1 i Albert Corominas amb Federico Natoli segons en Home Veterà AB K1.

Pàgina de resultats

5a prova del programa 2028

Sobre 1.000 metres, Oriol Boix va ser segon en Home Benjamí K1; Coral Serra primera en Dona Benjamí K1; Aniol Batchellí primer, Biel Garcia segon i Genís Tarradas tercer en Home Aleví B K1; Carla Franch segona i Clara Comaposada tercera en Dona Aleví B K1; Pere Serra primer i Unai Gimenez tercer en Home Aleví A K1 i Judit Vilà primera i Jordina Coll segona en Dona Aleví A K1.

Sobre 3.000 metres, Bruna Aguilar va ser primera i Ariadna Gràcia segona en Dona Infantil B K1 i Pau Pera tercer en Home Infantil A K1.

Per clubs, també es va aconseguir la victòria davant el CP Castelldefels i el Sicoris Club.

Barcelona Paddle Race

Molt bons resultats banyolins a la Barcelona Paddle Race que es va disputar diumenge 17 d’octubre amb sortida al Port Vell de Barcelona i arribada al Port de Badalona.
Com a resultats més destacats, Albert Corominas va ser primer en Home Long Distance SS1; Aurora Figueras primera en Dona Long Distance SS1; Grau Serramitjana primer en Home Short Distance SS1; Queralt Rodriguez primera en Dona Short Distance SS1 i Marc Garcia amb Chadi Dahman primers en Home Short Distance SS2.

Aquí també es va assolir la victòria a la classificació per clubs, seguits del Club Piragüisme Pobla Marina i del Club Piragüisme Barcelona.

Notícies Relacionades