Notícies

Grans resultats de la secció a l’embassament de Terradets


Dissabte 27 de maig van tenir lloc a l’embassament de Terradets, a Cellers, la 3a Prova de la lliga Saúl Craviotto – Laia Pèlachs i el Campionat de Catalunya de Marató de piragüisme. La delegació banyolina va tornar molt satisfeta, amb 18 medalles a la primera prova i tres a la segona.

De la 3a prova de lliga destaca la 3a posició d’Oriol Estany en Home Benjamí K1, la 3a de Biel Martínez en Home Aleví B K1, la victòria d’Helena Vilanova en Dona Aleví B K1, el podi complet banyolí en Home Aleví A K1 amb Oriol Boix primer, Arnau Roca segon i Benjamin Córdova tercer, la victòria de Coral Serra i la 3a posició de Clàudia Cornellas en Dona Aleví A K1, el podi complet banyolí en Home Infantil B K1 amb Eloi Gallench primer, Aniol Batchellí segon i Genís Tarradas tercer, la 2a posició de Cora Muñoz i la 3a de Nora Borrego en Dona Infantil B K1, el podi complet en Home Infantil A K1 amb Unai Giménez primer, Pere Serra segon i Marc Romero tercer i la 1a posició de Jordina Coll i la 2a de Judit Vilà en Dona Infantil A K1. Per equips, el CNB va ser primer per davant del Sicoris Club i del Club Piragüisme Castelldefels.

Al Campionat de  Catalunya de Marató, Bruna Aguilar amb Ariadna Gràcia van ser 1es en Dona Cadet K2, Sergi Farrés 2n en Home Juvenil K1 i Albert Corominas 1r en Home Sènior K1. Per equips, el CNB va ser quart.

Resultats 3a prova

Resultats CT Marató

Notícies Relacionades

Menú