Notícies

L’absolut de waterpolo no baixa el ritme

L’equip absolut, el cadet combinat femení i el cadet masculí de waterpolo, competien aquest dissabte passat 10 de febrer.

La jornada va començar amb els absoluts, que van desplaçar-se fins les Piscines de Bernat Picornell amb moltes baixes, en concret només dos canvis. Tot i això, l’equip va saber jugar molt bé on des d’un inici van començar el partit molt concentrats. Destacar una molt bona actitud en defensa fent que l’equip rival no pogués atrapar-los en el mercador. Van acabar amb un parcial de 0-3 i aguantant el marcador fins emportar-se la victòria 5-7.

Paral·lelament, el cadet combinat femení rebia a casa l’AESE. Un partit molt igualat i molt ben lluitat que va finalitzar amb una tanda de penals perdent 11-12. 

Per acabar la jornada, el cadet masculí també rebia a casa a les 19h el rival més fort de la Lliga: el CN Poble Nou. Un partit que tot i ser díficil i dur, va notar-se la millora en la dinàmica dels jugadors respecte partits anteriors i també per assolir coneixements. Finalment va acabar amb un 4-23.

Notícies Relacionades