Notícies

L’equip Absolut de waterpolo torna a competir!

Després de gairebé un any sense jugar partits per culpa de la pandèmia, finalment la secció de waterpolo comença a veure la llum al final del túnel. Aquest proper cap de setmana l’equip Absolut masculí tornarà a competir de nou. Això serà després de la decepció que va suposar la supressió de la lliga just dos dies abans de començar el primer partit la tardor passada. El fet que el primer equip pugui tornar a competir s’explica per la modificació recent de la normativa federativa.

El primer enfrontament es jugarà a la piscina del CN Rubí aquest mateix dissabte 6 de febrer a les 15.15 hores (Consulta el calendari de la lliga).

Mesures de prevenció

Pel que fa als partits, l’equip viurà molts canvis tal com requereix la situació sanitària actual amb protocols molt severs que inclouran proves d’antígens abans i després dels partits per garantir la seguretat dels esportistes.

Relleu generacional a l’equip

L’equip Absolut del CNB ha viscut un canvi generacional de jugadors aquesta temporada, fent el que els més joves agafin protagonisme. Molts dels jugadors veterans que han estat a l’equip al llarg de les últimes temporades han decidit retirar-se després d’un any molt complicat. Des de la secció es vol agrair el gran esforç i dedicació durant anys que han format part de l’equip. Sense ells l’Absolut no seria on és ara.

La banqueta també ha patit un canvi d’entrenador, ja que en Josep Mª Teixidor i en Pol Guitart van deixar de ser els entrenadors de l’equip a finals de la temporada passada. També cal agrair la gran feina que han fet al llarg d’aquestes temporades i el seu esforç i dedicació amb la secció. En Carles Passadas assumirà l’encàrrec de ser l’entrenador a partir d’ara.

Notícies Relacionades

Menú