Notícies

Magnífics resultats al Ciutat de Banyoles i a la 6a prova Saúl Craviotto


Gran jornada de piragüisme la que es va viure dissabte passat al matí a l’Estany de Banyoles, amb la disputa del IX Trofeu Ciutat de Banyoles i de la 6a prova de la Lliga Saúl Craviotto. La participació va ser molt bona i les condicions climatològiques eren les ideals per a la pràctica del piragüisme.

Els resultats banyolins més destacats al Ciutat de Banyoles, una prova de 45 minuts en què s’han de completar el màxim nombre de voltes possibles a un circuit davant del Club Natació Banyoles, han estat el podi complet en Home Absolut 2xK1 amb David Darné amb Marc Serra 1rs, Pol Busquets amb Ofir Chinchilla 2ns i Eudald Vila amb Blai Muñoz 3rs; en Dona Absoluta 2xK1, Iona Vicens amb Queralt Rodríguez 1es; en Mixte Absolut 2xK1 Aurora Figueras amb Albert Martí 1rs i Irma Julià amb Lluís Darné 3rs. I, en Home Absolut 2xSS1, Federico Natoli amb Guillem Parera 1rs.

A la 6a prova de la Lliga Saúl Craviotto, una competició per a les categories de promoció, Oriol Boix ha estat 1r i Arnau Roca 2n en Home Aleví B K1, Coral Serra 1a i Clàudia Cornellas 3a en Dona Aleví B K1; Eloi Gallench 1r, Aniol Batchellí 2n i Martí Trias 3r en Home Aleví A K1; Elsa Simon 2a i Clara Comaposada 3a en Dona Aleví A K1; Unai Giménez 2n i Pere Serra 3r en Home Infantil B K1; Jordina Coll 1a i Judit Vilà 2a en Dona Infantil B K1; Roger López 2n en Home Infantil A K1 i Ariadna Gràcia 1a, Bruna Aguilar 2a i Berta Martínez 3a en Dona Infantil A K1.

Per clubs, victòria banyolina tant al Trofeu Ciutat de Banyoles com la 6a Prova de la Lliga Saul Craviotto.

Notícies Relacionades