Notícies

Millora de joc de l’Absolut i estrena del Cadet de Waterpolo

Aquest passat cap de setmana l’equip cadet va iniciar la lliga després d’un any sense competició. De mica en mica els equips base de la nostra secció van engegant la competició després d’una llarga espera.

L’equip que va obrir la jornada de cap de setmana va ser l’Absolut que s’enfrontava a la quarta jornada de la lliga al CN Sant Feliu a casa. Els nostres absoluts van sortir a totes imposant un gran ritme en defensa i fent un molt bon paper en atac, l’equip arribava amb un marcador desfavorable de 4-5 a la mitja part. Va ser al tercer quart quan l’equip va començar a estancar-se en atac i els de Sant Feliu ho varen aprofitar per marxar en el marcador. Tot i un marcador desfavorable l’equip va reprendre el bon joc finalitzant el partit amb un marcador de 9-14. Un molt bon partit dels nostres jugadors que confirmen la gran evolució que estan assolint setmana a setmana i partit a partit.

Diumenge va ser torn del Cadet, la primera jornada de lliga es va disputar a casa del CNTerrassa on també i va participar la UE Horta, el nostre equip Cadet és un equip combinat amb els amics i veïns del GEIEG, un hàndicap a tenir en compte, ja que l’equipfeia més d’un any que jugava ni entrenava conjuntament. Pel que fa a el primer partit contra e CN Terrassa l’equip no va tenir res a fer contra uns vallesans molt forts i amb un joc moltconsolidat.
Va ser al segon partit on l’equip va començar a recuperar les bones sensacions jugant molt bé els dos primers quarts.

Tot i les dues derrotes, l’equip marxa content d’aquesta primera jornada, on el més important ha estat el debut en lliga. Ara toca seguir treballant per arribar més preparats a la següent jornada.

Notícies Relacionades

Menú