Notícies

Nou espai d’entrenament d’atletisme al CNB!

La secció d’atletisme del Club Natació Banyoles ja disposa d’un nou espai d’entrenament a la zona nord del Club. Recentment s’ha enllestit la instal·lació d’una pista de material sintètic amb quatre carrils de velocitat, un fossat per als salts de llargada i triple salt i una zona de salts d’alçada i de perxa amb dos matalassos. Ahir mateix, el president del Club Albert Comas, va assistir a un entrenament per comprovar de primera mà els primers dies d’utilització d’aquest espai.

Es satisfà així una necessitat que tenien els atletes del CNB per als seus entrenaments, tot i que també en faran ús altres grups com per exemple l’Escola Esportiva. Es tracta, a més, d’un altre pas de la reordenació de la zona nord, que ja compta amb el nou hangar a tocar de les pistes de pàdel i futbito que va substituir el que hi havia a tocar de l’estany, i amb la nova entrada de vehicles i embarcacions.

Control Sub18-20
Nora Massanas va participar al control Sub18-20 que va tenir lloc al Palau Sant Jordi dissabte 30 de gener. Massanas va ser tercera a la final B dels 800 metres llisos amb un temps de 2:31.69.

Resultats.

Notícies Relacionades

Menú