Notícies

Nova oferta d’activitats dirigides durant l’agost 2021!

El Club Natació Banyoles oferirà aquest mes d’agost de 2021 una programació extra d’activitats dirigides. Es tracta de sessions de ciclisme indoor (espinning), condicionament físic dirigit i aiguagim.

Qui hagi fet una activitat dirigida durant aquest any 2020/21 tindrà dues hores gratuïtes a la setmana combinant les activitats com vulgui i escollint dos horaris fixes. Aquesta acció es fa en agraïment per la confiança mostrada en una temporada difícil per a tothom.  Per a la resta, els socis pagaran 24 euros i, els no socis, 30 euros per aquestes dues hores setmanals a través de l’àrea privada.

Mitjançant aquest formulari es poden escollir les preferències de cadascú i, posteriorment, els interessats rebran un correu de confirmació. La data límit per enviar respostes serà el 25 de juliol o fins a exhaurir places. Es comprovarà la condició de soci i la realització d’una activitat durant aquesta temporada. Si no és el cas, es procedirà a cobrar el preu corresponent esmentat a sobre aquestes línies.

Notícies Relacionades

Menú