Notícies

Noves mesures a partir del 18 d’octubre

El Club Natació Banyoles comunica que, a partir del d’avui dilluns 18 d’octubre i d’acord amb l’anunci fet la setmana anterior per part de la Generalitat de Catalunya:

  • Augmenta al 80% l’aforament d’espais interiors.
  • Això inclou la sala fitness, que passa a flexibilitzar també l’ús de mascareta. Segueix sent obligatòria en els desplaçaments dins de la sala, però es pot treure durant l’exercici físic.
  • IMPORTANT: Durant qualsevol activitat grupal dirigida (excepte piscina) segueix sent obligatòria la mascareta.
  • S’obren els vestidors i les dutxes de la piscina exterior per a tots els usuaris. Tot i així, recomanem que s’utilitzin només en la sortida. L’entrada a la piscina segueix sent per les portes d’emergència dels laterals i s’aconsella canviar-se a les platges abans de l’activitat per no col·lapsar els vestidors i evitar aglomeracions.

Des del CNB es recomana l’ús mínim imprescindible dels vestidors, i si s’utilitzen, cal fer-ho amb distància de seguretat, respectant els aforaments limitats i portant mascareta excepte en el moment de dutxar-se.

A l’interior de la instal·lació és obligatori l’ús de mascareta en tot moment excepte quan es realitza exercici físic a la sala fitness i a la piscina.

CNB – Club Natació Banyoles

Notícies Relacionades

Menú