Notícies

Noves mesures a partir del 8 de març

A partir del proper dilluns 8 de març, d’acord amb la nova normativa publicada al DOGC de la Generalitat de Catalunya, ens plau comunicar la reobertura dels vestidors per a usuaris de piscines, sala de peses i activitats dirigides. Romandran oberts tant els vestidors de la planta principal com els de la planta inferior.

Des del CNB es recomana l’ús mínim imprescindible dels vestidors, i si s’utilitzen, cal fer-ho amb distància de seguretat, respectant els aforaments limitats i portant mascareta excepte en el moment de dutxar-se.

Recordem que poden romandre oberts els espais exteriors amb un 50% d’aforament i els espais interiors amb un 30% i piscines amb un 50%. A l’interior de la instal·lació és obligatori l’ús de mascareta en tot moment, fins i tot quan s’està realitzant activitat física (excepte piscina).

Finalment, el Club Natació Banyoles reivindica que l’esport és part de la solució, com ha defensat sempre. Seguirem treballant perquè, malgrat les adversitats, els nostres socis puguin seguir practicant esport.

Cuideu-vos,

CNB – Club Natació Banyoles

Notícies Relacionades

Menú