Notícies

Novetats del nou sistema d’accés a les instal·lacions

A partir d’aquest dilluns 13 de juliol entren en vigor les novetats respecte el nou sistema d’accés al Club Natació Banyoles mitjançant polseres i targetes codificades:

– Les polseres i targetes només obriran una vegada i no tornaran a permetre l’accés a l’usuari fins que s’hagi sortit de la instal·lació també fent ús del mateix sistema.

– Tots els socis/es hauran d’accedir i sortir amb el seu dispositiu, també els menors d’edat.

– Aquests nous mecanismes d’entrada i sortida són personals i intransferibles. Recordem que el seu ús fraudulent es considerarà una falta greu segons el codi disciplinari intern del Club.

– L’entrada serà sempre pel torn del vestíbul i, la sortida, pels torns situats a la terrassa del restaurant Vora Estany.

– En aquests moments de pandèmia necessitem més que mai una utilització responsable d’aquests aparells per saber en tot moment qui ha accedit al CNB i complir d’aquesta manera amb les directrius de les autoritats competents.

– Finalment, recordem que qui no disposi de la seva polsera o targeta la pot demanar a secretaria en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30h i de 16.00 a 20.00h i els dissabtes de 9.30 a 13.30h.

Notícies Relacionades

Menú