Notícies

Pantalles: Xerrada gratuïta sobre l’ús de la tecnologia digital en infants i adolescents

Segurament ens preguntarem perquè creen tanta adicció les pantalles. Creieu que les hauríem de prohibir?  Com podem protegir els nostres fills i filles dels continguts inadeqüats que apareixen a internet?

Les pantalles i les noves tecnologies inunden les nostres vides i les dels nostres fills i filles. És natural sentir inseguretat davant possibles amenaces com l’exposició a continguts inadequats, el ciberassetjament, l’addicció a videojocs o a les apostes esportives, entre d’altres.

 

Creieu que prohibir l’ús de pantalles és la solució? O el camí és ensenyar i acompanyar? Com podem afrontar aquesta realitat de la millor manera possible vetllant pel benestar digital de tota la família?

 

Totes aquestes preguntes que segurament ens hem fet alguna vegada, tindràn resposta a la xerrada gratuïta del dijous 7 de març a les 19h a l’Escola Baldiri Reixac de Banyoles. Una xerrada oberta a tothom organitzada per Vera, operadora de fibra i mòbil amb la col·laboració del Club Natació Banyoles, els Mossos d’Esquadra i l’Escola Baldiri Reixac de Banyoles.

 

Des del Club, col·laborem amb aquesta iniciativa ja que a part de ser d’un interès rellevant, volem posar el nostre gra de sorra amb un tema que a dia d’avui, ens afecta a tots plegats.

La xerrada anirà a càrrec de:

  • Mariola Dinarès: periodista i divulgadora digital que dirigeix i presenta el Popap a la plataforma 3Cat.
  • Jordi Camós: formador i ponent expert en tecnologia, tendències, eines i models de negoci digitals.
  • Xavier Ibarz:  agent de la unitat Central de proximitat i relacions amb la comunitat de mossos d’esquadra.
  • Xavier Moreno: responsable del departament de producte de Vera.

Les places són LIMITADES. Per fer la reserva, cliqueu en el següent enllaç:

Formulari inscripció.

Notícies Relacionades