Notícies

Ple de victòries de les categories de formació


Molt bon cap de setmana de les categories de formació de la secció de waterpolo del Club Natació Banyoles. Tots quatre equips (Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil) van guanyar els seus partits.

El combinat Aleví, que rebia al CW Sant Adrià a Sant Ponç, va guanyar per 11-9 després de remuntar un desavantatge de fins a quatre gols gràcies a un parcial espectacular de 6-0 al quart període.

Infantil va saber patir a la piscina del CN Tàrraco. El partit era important i complicat, però van jugar molt bé completant cinc quarts molt bons. A l’últim parcial van desconnectar una mica i van encaixar un 5-0 en contra, però la victòria no es va escapar (15-17).

El Cadet, en canvi, no va tenir problemes per guanyar al CW Anglès/Figueres/Olot per 2-26. Va ser un bon partit del combinat amb el GEiEG, que des d’un primer moment va ser superior al rival i va marcat les diferències al marcador. El banyolí Pol Serra va debutar amb un molt bon partit.

Finalment, el Juvenil va guanyar per un ajustat 10-7 al CN Caldes a Banyoles. Va ser un molt bon enfrontament, lluitant per la pilota en totes les jugades i demostrant molta fermesa en defensa. Probablement, va ser un dels millors partits d’aquesta categoria, on des del primer minut es va jugar en equip, ajudant-se uns als altres i mantenint un bon ritme de partit. Cal destacar també el debut del banyolí Unai Venal, encara en edat Cadet.

Notícies Relacionades

Menú