Notícies

Primera victòria del Cadet femení contra el CN Vallirana (10-6)


Tres victòries i dues derrotes. Aquest ha estat el balanç dels quatre partits que la secció de waterpolo va disputar el passat cap de setmana, en què tots els equips del Club van jugar.

El Cadet femení va inaugurar la jornada divendres guanyant el seu primer partit de la temporada contra el CN Vallirana. Van sortir molt concentrades i, tot i la resistència de les visitants, la victòria no es va escapar (10-6).

Dissabte va ser el torn del Cadet i de l’Absolut masculins. Els cadets es van desplaçar a la piscina del CN Poble Nou, on es van trobar un rival molt superior. No van poder fer res per lluitar pel partit, principalment per l’actuació del boia contrari, que va marcar 16 gols. El resultat final va ser de 33-2. En canvi, els absoluts van jugar a casa i van guanyar contra el CE Picornell (16-7). Des d’un bon inici, els banyolins van completar un partit molt seriós i van saber mantenir la diferència fins al final.

Diumenge l’Aleví mixt va disputar un partit contra el CN Granollers, que va ser superior als nostres. L’enfrontament va acabar amb un resultat final de 2-12. L’Infantil mixt, per tancar el cap de setmana, va guanyar amb solvència al CN Vallirana per 17-8. Va ser un molt bon partit del CNB, ja que van sortir concentrats des de l’inici.

Finalment, destaquem que diumenge al matí molts dels nostres jugadors i entrenadors van participar a la cursa solidària @arriarem_cursa. Va estar un dia de moltes emocions en què tota la secció va ser una pinya i un gran equip.

Notícies Relacionades