Notícies

Recepció oficial pels èxits de la secció de piragüisme


Ahir al vespre es va celebrar a l’Ajuntament de Banyoles la recepció oficial a diversos esportistes de la secció de piragüisme en reconeixement als grans resultats aconseguits aquesta temporada. En concret, per la 3a posició de Laura Serra en K4 500 al Campionat del Món Juvenil, per la 3a de Blai Muñoz en K4 500 al Campionat d’Europa Sub23, per la 3a de Laia Pèlachs en K1 500 al Campionat d’Europa Sub23 i per la 6a posició per clubs i les 10 medalles de l’equip Juvenil i Sènior al Campionat d’Espanya.

L’acte va ser presidit per l’Alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, pel regidor d’esports, Jordi Congost,  pel president del Club Natació Banyoles, Albert Comas pel vicepresident de la Federació Catalana de Piragüisme, Melcior Farrés, i pel delegat de la secció, Jaume Serramitjana.

Tots ells van destacar la bona marxa de la secció de piragüisme a Banyoles, culminant aquesta gran temporada on s’han aconseguit grans resultats a totes les competicions, a més de demostrar una excel·lent capacitat organitzativa al Campionat d’Espanya Joves Promeses disputat el passat mes d’abril a Banyoles.

Notícies Relacionades

Menú