Notícies

Resultats del Trofeu Port Tàrraco i de la 7a prova Saúl Craviotto


La secció de piragüisme del Club Natació Banyoles va tancar la temporada 2022 dissabte passat al mat amb la 7a Prova de la Lliga Saúl Craviotto i el Trofeu Port Tàrraco! Envoltats de iots de luxe, els nostres palistes van competir molt bé, en un dia on també es van entregar els premis corresponents a la classificació final de la Lliga.

A la competició dels més joves (Saúl Craviotto), els més destacats van ser Oriol Boix i Benjamin Córdova, 1r i 3r en Home Aleví B K1; Coral Serra i Clàudia Cornellas, 1a i 3a en Dona Aleví B K1; Eloi Gallench, Aniol Batchellí i Martí Trias, 1r, 2n i 3r en Home Aleví A K1; Clara Comaposada i Elsa Simon, 2a i 3a en Dona Aleví A K1; Pere Serra, 2n en Home Infantil B K1; Jordina Coll i Judit Vilà, 1a i 2a en Dona Infantil B K1; Roger López, 2n en Home Infantil A K1; i Bruna Aguilar, Berta Martínez i Ariadna Gràcia, 1a, 2a, i 3a en Dona Infantil A K1.

Al Trofeu Port Tàrraco, els millors van ser Queralt Rodríguez 2a en Dona Absoluta K1 i Chadi Dahman 1r en Home Absolut K1.

A la classificació final de la Lliga Saul Craviotto sumant totes les jornades, boníssims resultats dels nostres esportistes! En Home Aleví B, Oriol Boix ha acabat 1r; en Dona Aleví B, Coral Serra 1a i Clàudia Cornellas 2a; en Home Aleví A, Eloi Gallench 1r, Genís Tarradas 2n i Biel Garcia 3r; en Dona Aleví A, Elsa Simon 2a i Xènia Riera 3a; en Home Infantil B, Pere Serra 2n; en Dona Infantil B, Jordina Coll 1a i Judit Vilà 2a; en Home Infantil A, Roger López 3r; i en Dona Infantil A, Bruna Aguilar 1a, Ariadna Gràcia 2a i Berta Martínez 3a. Per clubs, el CNB ha aconseguit la victòria final amb 6.936 punts, per davant del Sicoris Club (2.611) i del Club Piragüisme Castelldefels amb (1.760).

Enhorabona a tots per aquests grans resultats!

Notícies Relacionades

Menú