Notícies

Resum de la jornada de Waterpolo

El passat cap de setmana la nostre secció va reprendre la competició després d’una setmana de descans. Va ser el torn d’absoluts, juvenils, cadets i alevins.

Dissabte obria la jornada l’equip Cadet que s’enfrontava al CN Igualada en el primer partit de la segona fase. El nostre equip no va tenir problema en obtenir la victòria en un partit on va dominar el marcador en tot moment obtenint  un resultat final de 24-6.

A la tarda va ser torn del nostre Absolut que es desplaçava al barri de poble nou per jugar la seva setena jornada de lliga. No es va començar molt encertat en atac i amb molts errors defensius. Aquesta va ser la tònica de tot el partit on l’equip no era resolutiu en atac i amb una defensa molt fluixa va fer que l’equip sumes una derrota amb un marcador molt ampli. L’equip venia amb bones sensacions de les ultimes cinc jornades i seguint amb una línia accedent de bons resultat. Tot i la dolorosa derrota i les males sensacions l’equip segueix treballant més fort que mai per preparar els propers partits i seguint amb la bona feina mostrada setmana a setmana.

Diumenge va ser el torn per Alevins i juvenils que jugaven a casa els dos partits. Els alevins obrien la jornada en un partit contra els amics i veïns el GEIEG. Cal recalcar que l’equip portava mes d’un any sense competir i aquest va ser el primer partit des del mes de febrer de 2020. En un partit amb un inici molt igualat on mica en mica els gironins varen anar agafant avantatge en el marcador, on finalment l’equip va rebre per un marcador de 6-16. Cal destacar la gran actuació de tots els nostres jugadors que varen donar la cara en tot moment.

Per tancar la jornada del cap de setmana, el Juvenil combinat amb el GEIEG que s’enfrontava al CN L’Hospitalet. En un partit on el nostre equip va tenir un inici molt fluix amb un encert en atac nul, però amb una bona defensa. Mica en mica l’equip va anar agafant ritme i es va anar apropant al marcador. Amb un resultat final de 7-11, l’equip marxava amb molt bones sensacions de joc dels dos últims quarts. Ara toca seguir treballant amb tots els equips per arribar mes forts i preparats als porpres partits.

Felicitar a totes els jugadors i jugadores per el seu gran esforç i dedicació! Seguim!

Notícies Relacionades

Menú