Atletisme

Delegat: Josep Masdevall Vidal
Entrenadors: Esther Guerrero | Pau Congost | Marina Guerrero

Fotografia Temporada 2023-24

El 1961 es va celebrar el ‘I Cross del Lago de Bañolas’, prova corresponent als XLI Campionats de Catalunya de camp a través, organitzat per una incipient secció d’atletisme. Una secció que a la primera meitat dels seixanta les va mostrar molt activa i participà en nombroses curses.

Cinc anys mes tard, el 1966, es va dur a terme el ‘II Cros del Lago de Bañolas’ coincidint amb el “I Trofeo Martínez de Laguardia”, però la manca d’instal·lacions adequades i les dificultats per entrenar van provocar que no es produís un veritable relleu d’esportistes i la secció es va anar fonent a la dècada dels setanta.

Aquesta secció es va impulsar novament l’any 1994 després que un grup d’atletes decidís a coordinar-se i preparar les proves de manera conjunta. Ricard Santaló, Anicet Roura, Anna Roura, Marc Torrentà, Jaume Planella, Miquel Hinojal i Miquel Feixas participa- ven en mitges maratons, maratons i marxes populars i van formar la nova secció.

La secció es va anar consolidant i, de mica en mica, es va anar participant en el campionat provincial de cros, en el campionat de Catalunya i, fins i tot, al campionat d’Espanya.

Tot i la manca d’una pista d’atletisme a la comarca, els atletes també s’han pogut entrenar per a proves de pista ja que el Club disposa de material com tanques, discs o javalines.

Segueix-nos a @atletismebanyoles

Mecenes del Club

Col·laboradors secció