Triatló

Delegat: Rafel Planas
Entrenador: Pol Espinosa

Fotografia Temporada 2023-24

El Pla de l’Estany és una Comarca ideal per la pràctica esportiva. Si parlem de duatló i triatló és la zona ideal, ja que  hi ha bones carreteres per realitzar ciclisme i terrenys excepcionals per a  BTT, a més de circuits de running de tots els nivells i un Estany per a la pràctica de la natació.

La ciutat de Banyoles i la comarca acullen des de fa prop de 30 anys proves de la Federació Catalana com el Duatló Olímpic de carretera, el Triatló Internacional B i el Triatló Olímpic de Catalunya. També acull competicions d’àmbit internacional com proves de la copa d’Europa ITU o Copes de Món i proves populars com el Triatló popular per relleus o el triatló infantil.

Dins aquest marc esportiu, l’any 2008 un grup d’amics provinents d’altres disciplines esportives van refundar la secció. Aquesta està formada per esportistes de totes les edats on cadascú decideix a quina disciplina/es competeix: Duatló de Muntanya, Duatló de Carretera, Triatló o Aquatló. També trien la distància que prefereixen: sprint, olímpic, mitja distància o llarga distància. La secció competeix a la lliga de clubs de la Federació Catalana de Triatló en les disciplines de Duatló de Muntanya i Carretera, Triatló i Aquatló.

Des del 2008 fins a dia d’avui, la secció de triatló no ha parat de créixer en nombre i resultats esportius.

Consulta el calendari de la Federació Catalana de Triatló 

Segueix-nos a @cn_banyolestriatlo

Mecenes del Club

Col·laboradors secció