Notícies

Set medalles al campionat d’Espanya d’esprint olímpic


La secció de piragüisme del Club Natació Banyoles va aconseguir set medalles (tres d’or i quatre de plata) al campionat d’Espanya d’esprint olímpic, celebrat al Pantà de Trasona (Astúries) del 15 al 17 de juliol. L’equip Juvenil i Sènior va competir a un gran nivell durant els tres dies. Aquestes són les medalles del CNB:

Or: Laia Pèlachs i Aurora Figueras en K2 1.000 Sènior; Paula Coll, Paula Cullell, Queralt Rodríguez i Iona Vicens en K4 1.000 Juvenil i Marc Andrade i Arnau Gràcia en K2 200 Juvenil.

Plata: Laia Pèlachs, Laura Serra, Aurora Figueras i Irma Julià en K4 1.000 Sènior; Laia Pèlachs i Laura Serra en K2 500 Sènior; Marc Andrade, Arnau Gràcia, Chadi Dahman i Àlex Ortega en K4 200 Juvenil i Marc Andrade i Iona Vicens en K2 200 Mixte Juvenil.

A la classificació per clubs, 7a posició en un rànquing on la victòria va ser pel Club Escuela Piragüismo Aranjuez, seguit del Club Náutico Sevilla i del Club Kayak Tudense.


Victòria a la 4a prova de la lliga Saúl Craviotto

D’altra banda, dissabte 9 de juliol la secció es va desplaçar a Lleida per disputar la 4a Prova de la lliga Saúl Craviotto. Les aigües del Riu Segre al pas per la capital del Segrià van acollir aquesta competició, que es disputava en format habilitats en què els palistes van haver de demostrar les seves capacitats de maniobra sobre l’embarcació.

Els banyolins més destacats van ser: Coral Serra 1a en Dona Aleví B K1; Oriol Boix 2n i Arnau Roca 3r en Home Aleví B K1; Elsa Simon 2a i Clara Comaposada 3a en Dona Aleví A K1; Genís Tarradas 1r, Eloi Gallench 2n i Nil Serra 3r en Home Aleví A K1; Jordina Coll 1a i Judit Vilà 2a en Dona Infantil B K1; Unai Gimenez 1r i Pere Serra 2n en Home Infantil B K1; Berta Martínez 1a, Bruna Aguilar 2a i Ariadna Gràcia 3a en Dona Infantil A K1.

A la prova amb “autobuidables” per parelles, amb palistes d’altres clubs i categories, victòria per a Roger Planas amb Iker Zaballos, seguits de Daniel Fontbernat amb Nora Borrego i de Cristof Riera amb Pol Grau.

Per clubs, el CNB va aconseguir la victòria seguit del Sicoris Club i del Club Piragüisme Castelldefels.

Notícies Relacionades