Notícies

Torna la competició de piragüisme al CNB!

La secció de piragüisme recuperarà la competició després de l’aturada per la Covid-19 el proper dissabte 10 d’octubre amb la celebració del VII Trofeu Ciutat de Banyoles, que tindrà lloc al Club Natació Banyoles a partir de les 10.00 h.

És un esdeveniment que s’havia de celebrar la primavera passada i que ara inaugura la temporada, a falta de saber més confirmacions del calendari. Hi competiran totes les categories amb les modalitats i distàncies tradicionals (Benjamins i Alevins K1/C1 1000 metres; Infantils K1/C1 3000 metres i, la resta, K1/C1 5000 metres) amb l’afegit del K2/C2 Masculí/Femení/Mixte 3000 per a totes les categories Cadet i superiors.

En aquest enllaç podeu consultar tota la informació referent a la prova: bases, pla de seguretat, horaris, inscripcions, resultats… Cal remarcar que l’accés del públic no és lliure i estarà restringit. Al mateix enllaç esmentat hi trobareu un formulari de registre per a poder accedir a les instal·lacions com a públic.

Des de la secció recorden les mesures de seguretat bàsiques (distància, mans i mascareta) i demanen a tothom que es llegeixi atentament el pla de seguretat abans d’assistir a la prova i que s’asseguri de complir-lo en tot moment.

Notícies Relacionades

Menú