Notícies

Tres activitats per a La Marató contra la Covid-19

El Club Natació Banyoles (CNB) participarà un any més als actes de La Marató de TV3, aquesta vegada dedicada a la lluita contra la Covid-19, organitzant tres activitats solidàries. Estaran emmarcades dins la iniciativa de l’Ajuntament de Banyoles que agrupa diferents entitats socials i clubs esportius de la ciutat i de la comarca. En el cas del CNB es tracta d’una sessió doble d’espinning virtual, la possibilitat de fer donatius reservant un espai virtual a l’àrea privada i d’una volta a l’Estany solidària que va tenir lloc dissabte 5 de desembre:

  • Donatiu (Reserva solidària d’un espai virtual): des d’avui 11 de desembre i fins al diumenge 20 hi ha la possibilitat de fer un donatiu a través de la plataforma de reserves habitual del CNB. Cada dia hi haurà habilitats donatius de 5€ per cada mitja hora de reserva. Es podran seleccionar tants donatius com es vulgui i, si les reserves/donatius d’aquell dia estan esgotades, es pot escollir una dels següents dies (estaran obertes fins al dia 20). En aquest enllaç us expliquem les instruccions. Els no socis també poden fer-ho registrant-se prèviament com a usuaris. Cal clicar l’opció de ‘Registra’t per reservar / Apuntar-se a cursets’ i, al finalitzar el procés, tornar a la pàgina incial per identificar-se i poder fer la reserva/donació.
  • Espinning per la Marató: dissabte 19 de desembre oferirem dues sessions virtuals a través de la plataforma gimtv per pedalar des de casa amb una finalitat solidària. La primera serà a les 9.30h amb Judit Reina del Club Ciclista Banyoles i, la segona, a les 11.00h amb en Quim Llach del CNB. Mitjançant aquest enllaç podeu registrar-vos per reservar la vostra plaça per 5 euros i des d’allà mateix es podrà seguir la sessió.
  • Volta a l’Estany solidària: activitat realitzada el 5 de desembre amb més de 300 participants. Es van recaptar 950€ en total!

Imatge conjunta de les entitats socials  i els clubs esportius (Foto: Ajuntament de Banyoles)

Notícies Relacionades

Menú