Notícies

Una victòria i tres derrotes de la secció de waterpolo


El cap de setmana passat la secció de waterpolo va disputar quatre partits, que van acabar amb un balanç d’una victòria i tres derrotes.

L’Absolut es va desplaçar dissabte a les instal·lacions del CN Mataró i arribava a l’enfrontament amb moltes ganes després del mal partit jugat a casa contra els del maresme. Tot i arribar amb força baixes, l’equip va sortir a totes. L’inici va ser molt igualat i es va arribar a la mitjà part amb un 4-2 desfavorable. Tot i anar per sota, l’equip tenia clares opcions de victòria però, ofensivament no estava encertat. El resultat final va ser de derrota per 8-4. Malgrat la derrota, els banyolins van mostrar una gran millora en tots els aspectes del joc, reflectint la gran feina que està fent cada a dia als entrenaments.

Ja a la tarda, els alevins van jugar també a casa del CN Mataró. Els maresmencs van ser molt superiors i es van emportar la victòria per un clar 15-0. Tot i així, els nostres no van abaixar els braços en cap moment.

Diumenge van tornar a jugar els alevins, en aquest cas a Banyoles i contra el CN Premià. El resultat va ser una nova derrota per 2-17.

Per tancar la jornada, l’equip juvenil es va enfrontar al AESE a casa. L’inici va ser molt bo aconseguint un 4-0 favorable al primer quart. A partir de llavors el partit es va igualar molt i va acabar amb derrota per un ajustat 10-11.

Notícies Relacionades

Menú