Notícies

Una victòria, un empat i una derrota per tancar la temporada


Els equips Aleví, Juvenil i Absolut de waterpolo van disputar els darrers partits de les seves lligues amb sort diversa: victòria, derrota i empat.

L’Absolut va empatar en el partit de tornada contra el Creu Groga de Calella (9-9). Els banyolins van tornar a fer un gran inici, mostrant-se segurs al davant i també en defensa. L’equip va mostrar una bona imatge en el comiat de primera catalana. L’any vinent, ja a segona, l’objectiu principal és tornar a pujar. Destaquem que va ser l’últim partit del porter Marc Rodríguez, que se’n va a Barcelona per estudis.

L’equip Juvenil, combinat amb el GEiEG, va tancar la temporada amb una victòria per 15-8 contra el CN Tàrraco. Es van acomiadar amb un gran partit, exhibint companyonia, joc en equip i demostrant la gran evolució que han experimentat. Finalitzen la lliga en 7a posició del seu grup (empatat a punts amb el 5è) i es classifiquen en 19a posició global a la lliga catalana.

L’Aleví, combinat amb el GEiEG i el CN Olot, acaba en 18a posició a la lliga catalana. El cap de setmana passat van jugar el partit de tornada contra el CN Rubí que decidia la 17a i 18a posició i van perdre clarament per 17-4.

Notícies Relacionades

Menú