Notícies

Victòria al Campionat d’Hivern i a la 1a prova de promoció!


Dissabte 12 de març al matí es va disputar a l’Estany de Banyoles el Campionat de Catalunya d’Hivern i la 1a Prova de la Lliga Saul Craviotto, en aquest cas de promoció. Tot i la pluja que no va parar de caure durant tot el dia, les competicions van ser espectaculars i els nostres palistes van realitzar grans actuacions.

La jornada es va iniciar amb la 1a Prova de la Lliga Saul Craviotto, per a benjamins, alevins i infantils. Els resultats més destacats d’aquesta prova van ser: 1a posició d’Oriol Boix i 2a d’Arnau Roca en Home Aleví B K1; Coral Serra va ser 1a i Clàudia Cornellas 3a en Dona Aleví B K1; Eloi Gallench 1r, Genís Tarradas 2n i Aniol Batchellí 3r en Home Aleví A K1; Carla Franch 2a i Leia Garcia 3a en Dona Aleví A K; Unai Giménez 1r i Pere Serra 2n en Home Infantil B K1; Jordina Coll 1a i Judit Vilà 2a en Dona Infantil B K1; Roger López 2n en Home Infantil A K1 i Bruna Aguilar 1a, Ariadna Gràcia 2a i Berta Martínez 3a en Dona Infantil A K1. A la classificació per clubs, victòria amb 1.153 punts, seguits del Sicoris Club i el Club Piragüisme Castelldefels.

A continuació es va disputar el Campionat de Catalunya d’Hivern, aquest any amb rècord de participació. Els resultats més destacats dels banyolins van ser: Blai Bofill 1r en Home Cadet K1; Duna González 2a en Dona Cadet K1; Queralt Rodríguez 3a en Dona Juvenil K1; Aurora Figueras 1a en Dona Sènior K1; Patllari Camps 1r en Home Juvenil C1; Lluc Serramitjana 1r i Carlos Suero 3r en Home Sènior C1 i Pol Busquets 1r i Albert Corominas 2n en Home Sènior K1. Per clubs, victòria amb 747 punts, seguits del Club Piragüisme Castelldefels i el Sicoris Club.

La secció vol agrair la gran tasca que han realitzat tots els voluntaris i organitzadors de la prova, sobretot en un dia plujós com dissabte, i felicitar a tots els esportistes pels grans resultats aconseguits!

FOTO: POL SERRA

Notícies Relacionades