Notícies

Victòries dels cadets i els juvenils de waterpolo

Cap de setmana amb ple de victòries per als equips de la secció de waterpolo que van competir, el Cadet i el Juvenil. Els dos equips combinats amb el GEiEG van obtenir grans triomfs en els dos partits jugats.

Dissabte va obrir la jornada l’equip Cadet, que es va desplaçar a les instal·lacions del CN Martorell per jugar el segon matx de la segona fase. Pel que fa al partit, l’equip va dominar-lo en tot moment imposant el seu joc en tot moment. Finalment, el resultat va ser de victòria per un clar 10-15.

Diumenge va ser el torn dels juvenils, que van jugar a la piscina del CN Premià també el segon partit de la segona fase. L’equip venia amb moltes ganes i motivació després de la derrota de la setmana anterior, tot i que al davant s’hi van trobar un sempre fort Premià. El Juvenil va sortir a totes amb una gran defensa i molt encert al davant i van dominar el partit fins al tram final.  Llavors, els del maresme van igualar el marcador, però a un minut del final i amb un gol decisiu i una gran defensa, l’equip s’enduia el partit per un ajustat 10-11.

Volem felicitar els dos equips pels grans partits fets aquest cap de setmana, mostrant la gran feina que estan fent dia a dia. Ara toca seguir treballant per arribar més forts i preparats als propers partits.

Notícies Relacionades

Menú