Notícies

Obertes les inscripcions de la 77a Travessia a l’Estany!

El diumenge 19 de setembre es celebrarà la prova degana de natació del Club Natació Banyoles, la 77a Travessia a l’Estany de Banyoles. Després d’un any en què no es va poder celebrar la prova per la pandèmia de la Covid-19, aquest és el dia escollit perquè milers de persones nedin els 2.115 metres de distància de punta a punta de l’Estany.

Avui mateix s’han obert les inscripcions per a Clubs i independents. En aquest enllaç hi trobareu tota la informació al respecte, així com el reglament d’aquest 2021.

Aquesta competició pertany al Calendari de proves de la Federació Catalana de Natació i està controlada pel Col·legi Català d’Àrbitres.

El cartell, obra de Josep Ponsatí

El cartell d’enguany l’ha dissenyat l’artista local Josep Ponsatí. Ponsatí ha participat al llarg de la seva vida en diferents exposicions col·lectives a Madrid, Bucarest, Barcelona o Manchester. El passat 2019 va rebre el Premi Nacional de Cultura (ConCa) del Consell Nacional de la Cultura i les Arts de Catalunya, per la seva contribució a l´Art internacional.

Notícies Relacionades

Menú