Zona de bany

Zona de bany

La zona de bany és el lloc ideal per a gaudir de les aigües de l’Estany de Banyoles. Disposa d’una gespa sota l’ombra d’imponents plataners que conformen un espai idíl·lic per passar millor les caloroses tardes d’estiu.

A més, durant el mes de juliol programem espectacles de màgia i contes perquè els més petits es diverteixin!

El preu per entrar és el general per tota la instal·lació (consultar preus). Els preus d’hivern i d’estiu són DIFERENTS.

Horaris

El servei de socorrisme de la zona de bany és possible gràcies a la col·laboració de Dipsalut.

Carril permanent de l’estany

Es tracta d’un espai habilitat a l’estany NOMÉS PER A FEDERATS (natació, aigües obertes o triatló), marcat amb boies grogues, destinat a l’entrenament de natació. Consta de 500 metres de llargada des del Club Natació Banyoles fins a l’oficina de turisme.

  • El seu preu és de 3 € per no socis i dóna dret exclusivament a la utilització d’aquest espai i a les dutxes (no a la zona de bany ni a cap altre espai).
  • Caldrà presentar la targeta federativa personal (natació o triatló) per poder accedir al preu d’entrada reduïda del carril de l’Estany.
  • No fa falta reserva, però si es compra l’entrada puntual fora d’horari d’oficina s’haurà de pagar a preu d’entrada normal.
  • Accés pel torn interior habilitat per a persones amb mobilitat reduïda i sortida per la porta 2 (exterior).
  • Cal signar el full de responsabilitat i acceptació de la normativa a secretaria.

Normativa sencera del carril (CAT).

Normativa completa del carril (ESP)

lnformation, Rules and Regulations (ENG)

Tots els nostres serveis