Sala de fitness

La sala de fitness del Club Natació Banyoles compta amb tot l’equipament necessari per al teu entrenament: cintes de córrer, bicicletes el·líptiques i estàtiques, peses, màquines… Gaudiràs d’unes vistes privilegiades a l’Estany de Banyoles mentre fas esport!

A més a més, des de principis de 2023 disposem també de màquines de força digital EGYM. La resistència, en aquest cas, no és mecànica, sinó elèctrica, i disposen d’una pantalla tàctil, ja que estan connectades directament a un programari que reconeix a cada usuari a través del braçalet o de la targeta personal segons el cas.

D’aquesta manera, es pot enregistrar el procés d’entrenament i seguir entrenaments personalitzats. Els nostres professionals t’assessoraran perquè les puguis utilitzar correctament.

De la mateixa manera que ho fan les màquines de força digital, les d’exercici cardiovascular també permeten la identificació dels socis mitjançant el seu braçalet o la seva targeta. D’aquesta manera, també quedaran registrades al seu perfil EGYM les sessions que es portin a terme a qualsevol dels aparells.

Consulta els preus per a fer-te soci/a

SERVEI EN FORMA AL CLUB

El Club Natació Banyoles ofereix un nou servei d’assessorament en Fitness personalitzat anomenat En forma al Club. Consisteix a poder gaudir de les màximes prestacions de les màquines de força digital EGYM (cinc estímuls de força), superiors a les funcionalitats bàsiques (dos estímuls).

A més a més, l’usuari podrà reservar una cita de 45’ un cop al mes amb el tècnic. Aquest li elaborarà i li supervisarà a la sala de fitness, un programa d’entrenament ajustat i totalment personalitzat en funció dels nous programes d’entrenament:

  • Introducció al fitness (Per a joves de 16 a 18 anys).
  • Tonificació (+18 anys).
  • Fitness general per a adults (+18 anys).
  • Musculació de base (+18 anys).
  • Musculació avançada (+18 anys).

L’objectiu d’aquest nou servei és que el soci/sòcia pugui acostar-se i gaudir de tota la versatilitat que oferim sempre amb l’acompanyament d’un tècnic i millorar el seu benestar físic i mental.

Totes les dades es mesuren de manera objectiva a través d’EGYM. Un programari que emmagatzema les dades del rendiment i les capacitats de cada usuari/ària a partir de les 4 àrees de:

  • Força
  • Flexibilitat
  • Càrdio
  • Edat biològica del metabolisme proporció múscul -greix, conegut com a IMC.  

Si el teu objectiu és preparar una cursa, guanyar musculatura, posar-te en forma, preparar-te per una competició o simplement tenir un programa específic per a les teves necessitats físiques, En Forma al Club serà el teu aliat. 

El servei tindrà un preu de 20 € mensuals i serà exclusiu per a socis/es. Per poder gaudir-ne, cal haver fet l’ajust de les màquines i una sessió inicial inscrivint-se directament al servei configuració EGYM des de l’àrea privada. Un cop configurat hi haurà 30 dies gratuïts amb cinc estímuls d’entrenament, però encara sense la visita mensual ni el programa. Un cop acabats els 30 dies, es quedaran els dos estímuls bàsics en cas que no es faci l’alta a En forma al Club.

L’alta del servei En forma al Club, (EFC) es pot fer a l’àrea privada o a secretaria. L’activitat es renova mensualment de forma automàtica. Per donar-se de baixa, cal presentar la butlleta a l’oficina abans de final de mes. 

En forma al Club va estretament lligat a la nova aplicació per a mòbils i tauletes (CNBanyoles) del CNB que està vinculada amb l’àrea privada. L’app està disponible tant per a dispositius Android (enllaç) com per a iOS (enllaç). Permet portar a terme les gestions més habituals, com ara reserves d’espais, inscriure’s a activitats o consultar notícies de forma més ràpida. Alhora, estarà sincronitzada amb la maquinària de força digital. Això possibilita consultar les sessions completades anteriorment, els programes d’entrenament que hagin pogut planificar els tècnics de sala o l’edat biològica, entre altres.

Flyer En Forma al Club

Tots els nostres serveis