Aiguagim prenatal

Entrenadora: Patricia César

Aquesta activitat va dirigida a dones embarassades a partir del seu quart mes de gestació aproximadament (16-20 setmanes), sempre que hi hagi el vistiplau d’un especialista.

A les sessions es treballa tot el cos globalment per tenir una bona condició física i les estructures relacionades amb el part en especial. També es dóna molta importància a la respiració i als exercicis de flotació, on l’embarassada pot notar una relaxació total i una sensació de lleugeresa que de cap altra manera pot sentir.

Les sessions també s’estructuren en 3 parts (inici, treball i final). L’inici i el final són molt similars als que es fan a Aiguasalut però la part del treball és molt més específica: estiraments de la musculatura de la pelvis i extremitats inferiors per flexibilitzar tots els teixits involucrats en el part, mobilitzacions de la zona lumbo-sacre i pelvis també per relaxar la zona i desbloquejar-la, treball drenant per millorar la retenció de líquids…).

Per als exercicis també fem servir tot tipus de material, tant de flotació com de resistència. Amb tot plegat la futura mare se sentirà més valenta, àgil, relaxada i preparada per quan arribi el part.

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
Embaràs
18:45 - 19:30
(Piscina exterior)
Embaràs
18:45 - 19:30
(Piscina exterior)

Dimarts

  • Embaràs
    18:45 - 19:30

Dijous

  • Embaràs
    18:45 - 19:30
No events available!

Preu (2 classes/setmana):
– 42,50€/mes pels socis
– 77€/mes pels no socis

Totes les nostres activitats

Menú